Ge Xinjun (2022) A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (757kB) |
|
PDF
Appendix.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (149kB) |
Absztrakt (kivonat)
Abstract The advent of digital intelligence has opened up new opportunities for the hotel restaurant industry. Hotels collect customer reviews via the Internet and upgrade them continuously. This is the result of consumers' subjective evaluation of hotel service quality in the digital intelligence environment. In this paper, we study and analyze the service issues and future directions applicable to meeting customer needs in the digital intelligence environment from the consumer's perspective. Keywords: network environment; digitization; Intelligent; high-star hotels; consumers experience; customer satisfaction
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | consumers experience, customer satisfaction, Digitization, high-star hotels, Intelligent, network environment |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Júl. 15. 11:21 |
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 15. 11:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |