A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence

Ge Xinjun (2022) A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence.pdf] PDF
A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (757kB)
[thumbnail of Appendix.pdf] PDF
Appendix.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (149kB)

Absztrakt (kivonat)

Abstract    The advent of digital intelligence has opened up new opportunities for the hotel restaurant industry. Hotels collect customer reviews via the Internet and upgrade them continuously. This is the result of consumers' subjective evaluation of hotel service quality in the digital intelligence environment. In this paper, we study and analyze the service issues and future directions applicable to meeting customer needs in the digital intelligence environment from the consumer's perspective. Keywords: network environment; digitization; Intelligent; high-star hotels; consumers experience; customer satisfaction

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: consumers experience, customer satisfaction, Digitization, high-star hotels, Intelligent, network environment
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Júl. 15. 11:21
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 15. 11:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet