Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon

Ványi Dalma Lili (2022) Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban.pdf] PDF
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

A szakdolgozat létrejöttének elsődleges célja, hogy perspektívába helyezze a lakáséttermeket a különleges élményt nyújtó éttermek kategóriái között, majd teljeskörű ismertetést adjon róluk, a keletkezésük történetétől és jogi hátterétől kezdődően, a működtetésen át, a jelenlegi hazai megítéléséig és elterjedtségéig. Továbbá a dolgozat magyarázattal szolgál a különleges élményeket kínáló éttermek létjogosultságára, valamint egyfajta étteremajánlóként is hasznos lehet.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Dr. Szőke Andrea
Belső
főiskolai docens; Gazdasági Szaknyelvek Tanszék; KVIK

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: gasztronómia, lakásétterem, speciális tevékenység, szubkultúra, tematikus élmények
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Apr. 02. 10:02
Last Modified: 2022. Apr. 02. 10:02

Actions (login required)

View Item View Item