Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon

Ványi Dalma Lili (2022) Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban.pdf] PDF
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozat létrejöttének elsődleges célja, hogy perspektívába helyezze a lakáséttermeket a különleges élményt nyújtó éttermek kategóriái között, majd teljeskörű ismertetést adjon róluk, a keletkezésük történetétől és jogi hátterétől kezdődően, a működtetésen át, a jelenlegi hazai megítéléséig és elterjedtségéig. Továbbá a dolgozat magyarázattal szolgál a különleges élményeket kínáló éttermek létjogosultságára, valamint egyfajta étteremajánlóként is hasznos lehet.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gasztronómia, lakásétterem, speciális tevékenység, szubkultúra, tematikus élmények
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 10:02
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 10:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet