Ványi Dalma Lili (2022) Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozat létrejöttének elsődleges célja, hogy perspektívába helyezze a lakáséttermeket a különleges élményt nyújtó éttermek kategóriái között, majd teljeskörű ismertetést adjon róluk, a keletkezésük történetétől és jogi hátterétől kezdődően, a működtetésen át, a jelenlegi hazai megítéléséig és elterjedtségéig. Továbbá a dolgozat magyarázattal szolgál a különleges élményeket kínáló éttermek létjogosultságára, valamint egyfajta étteremajánlóként is hasznos lehet.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, lakásétterem, speciális tevékenység, szubkultúra, tematikus élmények |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 10:02 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 10:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |