Medvey Kinga Viktória (2021) Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
Medvey Kinga Viktória Szakdolgozat 2021..pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (2MB) |
Abstract
Szakdolgozatom témája nem is volt számomra kérdés. Hosszú évek óta vegetáriánus ként táplálkozom és ez alatt az évek alatt egyre több információ birtokába kerültem, amelyek alátámasztották, hogy nem csak egészségesebb, hanem környezettudatosabb ez a fajta táplálkozásforma. Sajnos hazánkban még nem jelent meg elegendő mennyiségű magyar kutatás ebben a témában, így kijelenhetem, hogy az elsők között vagyok, akik hosszabb terjedelmen keresztül tárgyalják az állati eredetű élelmiszerek negatív környezeti hatásait. Interjúimban 3 olyan személy válaszolt, akik szintén növényi táplálkozást folytatnak.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | fenntartható, hús, növényi, vegán, vegetáriánus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Apr. 02. 09:58 |
Last Modified: | 2022. Apr. 02. 09:58 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |