Molnár Diána Roxána (2021) A csokoládé felhasználása a gasztronómiában. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában_Molnár Diána Roxána.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Abstract
Szakdolgozatom témája a csokoládé felhasználása a gasztronómiában. Kidolgoztam a csokoládé történelmét a kezdetektől, napjainkig. Leírtam hogyan készül a csokoládé a kakaóbaboktól, egészen a táblás csokoládékig. Szó volt dolgozatomban a csokoládémárkákról és azok kialakulásáról. Leírtam a világmárkák kialakulását, illetve szó esett dolgozatomban Magyarország leghíresebb csokoládémárkájáról is. Létrehoztam egy kérdőívet a csokoládé evési szokásokról, illetve vásárlási szokásokról és interjút is készítettem egy gyorsétteremmel, amit szakdolgozatomban fel is dolgoztam.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | csokoládé, csokoládé készítése, csokoládé történelme, csokoládémárka, gasztronómia, kakaó, kakaóbab, Lindt, milka, Stühmer |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Apr. 02. 09:58 |
Last Modified: | 2022. Apr. 02. 09:58 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |