Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban

Alberti Dániel (2021) Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Szakdolgozat Alberti Dániel GJ3TEQ.pdf] PDF
Szakdolgozat Alberti Dániel GJ3TEQ.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)
[thumbnail of 1. melléklet interjú.pdf] PDF
1. melléklet interjú.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (504kB)
[thumbnail of 2. melléklet Ábrajegyzék.pdf] PDF
2. melléklet Ábrajegyzék.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (215kB)

Abstract

A szakdolgozatomat a kézműves ginekről és azok vendéglátásban elfoglalt helyéről írtam. Célom az volt, hogy a kutatásommal választ kapjak többek között arra, hogy a kézműves gineket a fogyasztók jobban preferálják-e a nagyvállalatok által készített italokhoz képest, valamint, hogy alapvetően mennyire ismertek hazánkban a kézműves ginek. Nem mellesleg arra is irányult a kutatásom, hogy a kézműves ginek jobb minőséget képviselnek-e az italpiacon, vagy ugyan úgy megtalálhatóak gyengébb minőségű craft ginek is.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: áruismeret, italgyártás, piaci termékek, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Apr. 02. 09:58
Last Modified: 2022. Apr. 02. 09:58

Actions (login required)

View Item View Item