Alberti Dániel (2021) Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
Szakdolgozat Alberti Dániel GJ3TEQ.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
|
PDF
1. melléklet interjú.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (504kB) |
|
PDF
2. melléklet Ábrajegyzék.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (215kB) |
Abstract
A szakdolgozatomat a kézműves ginekről és azok vendéglátásban elfoglalt helyéről írtam. Célom az volt, hogy a kutatásommal választ kapjak többek között arra, hogy a kézműves gineket a fogyasztók jobban preferálják-e a nagyvállalatok által készített italokhoz képest, valamint, hogy alapvetően mennyire ismertek hazánkban a kézműves ginek. Nem mellesleg arra is irányult a kutatásom, hogy a kézműves ginek jobb minőséget képviselnek-e az italpiacon, vagy ugyan úgy megtalálhatóak gyengébb minőségű craft ginek is.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | áruismeret, italgyártás, piaci termékek, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Apr. 02. 09:58 |
Last Modified: | 2022. Apr. 02. 09:58 |
Actions (login required)
View Item |