Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban

Alberti Dániel (2021) Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Alberti Dániel GJ3TEQ.pdf] PDF
Szakdolgozat Alberti Dániel GJ3TEQ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of 1. melléklet interjú.pdf] PDF
1. melléklet interjú.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (504kB)
[thumbnail of 2. melléklet Ábrajegyzék.pdf] PDF
2. melléklet Ábrajegyzék.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (215kB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatomat a kézműves ginekről és azok vendéglátásban elfoglalt helyéről írtam. Célom az volt, hogy a kutatásommal választ kapjak többek között arra, hogy a kézműves gineket a fogyasztók jobban preferálják-e a nagyvállalatok által készített italokhoz képest, valamint, hogy alapvetően mennyire ismertek hazánkban a kézműves ginek. Nem mellesleg arra is irányult a kutatásom, hogy a kézműves ginek jobb minőséget képviselnek-e az italpiacon, vagy ugyan úgy megtalálhatóak gyengébb minőségű craft ginek is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Csulak Gergely
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: áruismeret, italgyártás, piaci termékek, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 09:58
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet