Alberti Dániel (2021) Craft ginek és azok érvényesülése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat Alberti Dániel GJ3TEQ.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
1. melléklet interjú.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (504kB) |
|
PDF
2. melléklet Ábrajegyzék.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (215kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatomat a kézműves ginekről és azok vendéglátásban elfoglalt helyéről írtam. Célom az volt, hogy a kutatásommal választ kapjak többek között arra, hogy a kézműves gineket a fogyasztók jobban preferálják-e a nagyvállalatok által készített italokhoz képest, valamint, hogy alapvetően mennyire ismertek hazánkban a kézműves ginek. Nem mellesleg arra is irányult a kutatásom, hogy a kézműves ginek jobb minőséget képviselnek-e az italpiacon, vagy ugyan úgy megtalálhatóak gyengébb minőségű craft ginek is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | áruismeret, italgyártás, piaci termékek, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 09:58 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:58 |
Actions (login required)
Tétel nézet |