A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében

Nagy Brigitta (2021) A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat - Nagy Brigitta LJUMZO.pdf] PDF
Szakdolgozat - Nagy Brigitta LJUMZO.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatom részben a cukrászat történetét és a duális szakképzés átalakulását mutatja be. Ennek keretében végeztem egy reprezentatív kutatást, melyben diákok véleményét kérdeztem meg az új ágazati képzés tapasztalatiról online kérdőív segítségével. Majd személyes interjú keretében beszélgettem egy cukrász duális képzőhely vezetőjével az elmúlt évek tapasztalatairól. Végezetül összegeztem saját tapasztalataimat, észrevételeimet a szakképzés változásairól.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógia Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Popcsa Anna Mária
Belső
Mesteroktató; Pedagógia Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: ÁGAZATI SZAKKÉPZÉS, cukrászat, duális képzés, KOMPLEX VIZSGA, szakképzés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 09:56
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet