Nagy Brigitta (2021) A cukrász szakképzés változásai az Unghváry László Vendéglátóipari és Szakképző Iskola tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat - Nagy Brigitta LJUMZO.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom részben a cukrászat történetét és a duális szakképzés átalakulását mutatja be. Ennek keretében végeztem egy reprezentatív kutatást, melyben diákok véleményét kérdeztem meg az új ágazati képzés tapasztalatiról online kérdőív segítségével. Majd személyes interjú keretében beszélgettem egy cukrász duális képzőhely vezetőjével az elmúlt évek tapasztalatairól. Végezetül összegeztem saját tapasztalataimat, észrevételeimet a szakképzés változásairól.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógia Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | ÁGAZATI SZAKKÉPZÉS, cukrászat, duális képzés, KOMPLEX VIZSGA, szakképzés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 09:56 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |