Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával

Kalmár Kata (2021) Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával_KalmárKata_A4NOVI_Szakdolgozat.pdf] PDF
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával_KalmárKata_A4NOVI_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom témája az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával. Az éttermi élmény hátterét és az ezzel kapcsolatos fogyasztói tapasztalatokat szerettem volna kutatni a munkám során. Az éttermek feladata, hogy a fogyasztó elvárásainak megfelelően nyújtson szolgáltatást, amelyhez elengedhetetlen, hogy az éttermek kövessék a fogyasztók állandó változásban lévő véleményeit, igényeit és motivációit. Erre alapozva az éttermi élményt Budapest és Lisszabon összehasonlításán keresztül mutattam be. A kutatásomban kiderültek a hasonlóságai valamint a különbségei a két főváros étterem kultúrájának.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Budapest, étkezési élmény, étterem, lisszabon, vendég
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 09:55
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet