Kalmár Kata (2021) Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával_KalmárKata_A4NOVI_Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatom témája az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával. Az éttermi élmény hátterét és az ezzel kapcsolatos fogyasztói tapasztalatokat szerettem volna kutatni a munkám során. Az éttermek feladata, hogy a fogyasztó elvárásainak megfelelően nyújtson szolgáltatást, amelyhez elengedhetetlen, hogy az éttermek kövessék a fogyasztók állandó változásban lévő véleményeit, igényeit és motivációit. Erre alapozva az éttermi élményt Budapest és Lisszabon összehasonlításán keresztül mutattam be. A kutatásomban kiderültek a hasonlóságai valamint a különbségei a két főváros étterem kultúrájának.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest, étkezési élmény, étterem, lisszabon, vendég |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 09:55 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |