Házhoz rendelési szokások változása a Covid-19 időszaka alatt

Földi Marcell Sándor (2021) Házhoz rendelési szokások változása a Covid-19 időszaka alatt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Házhoz rendelési szokások változása a Covid-19 időszaka alatt.pdf] PDF
Házhoz rendelési szokások változása a Covid-19 időszaka alatt.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatom témája, hogy az ételrendelési szokásaink hogyan változtak meg a járványhelyzetben. Az ételkiszállító piac már önmagában véve is érdekes kutatási terület, hiszen számos hazai és külföldi vállalkozás ért el áttörő sikert vagy éppen bukott meg az elmúlt 10 évben. Vizsgálatra érdemes, hogy minek köszönhetők az említett sikerek és bukások, és hogyan függnek ezek össze az életrendelési szokásainkkal. A dolgozatom célja tehát kettős: az ételrendelés általánosan vett sikertényezőit fogom vizsgálni, emellett pedig a Covid-19 okozta változásokra az ételrendelési szokásokban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: koronavírus-járvány (COVID-19), NetPincér, rendelés, vendéglátóipar, Wolt
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 09:55
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet