Földi Marcell Sándor (2021) Házhoz rendelési szokások változása a Covid-19 időszaka alatt. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Házhoz rendelési szokások változása a Covid-19 időszaka alatt.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatom témája, hogy az ételrendelési szokásaink hogyan változtak meg a járványhelyzetben. Az ételkiszállító piac már önmagában véve is érdekes kutatási terület, hiszen számos hazai és külföldi vállalkozás ért el áttörő sikert vagy éppen bukott meg az elmúlt 10 évben. Vizsgálatra érdemes, hogy minek köszönhetők az említett sikerek és bukások, és hogyan függnek ezek össze az életrendelési szokásainkkal. A dolgozatom célja tehát kettős: az ételrendelés általánosan vett sikertényezőit fogom vizsgálni, emellett pedig a Covid-19 okozta változásokra az ételrendelési szokásokban.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | koronavírus-járvány (COVID-19), NetPincér, rendelés, vendéglátóipar, Wolt |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 09:55 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |