Khirer Norbert (2021) A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat - Khirer Norbert.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatom fő témája a pálinka készítése. Ennek bemutatására interjút készítettem két kereskedelmi főzde főzőmesterével. Az interjúkon keresztül bemutatom a főzdéket, és hogy hogyan készítik a pálinkákat. Az interjúban szóba jött a pálinkaházak gazdasági nehézségei is. A másik kutatásomnak a fogyasztói szokások felmérését tűztem ki célul. Egy online kérdőív segítségével végeztem a kutatást, a fogyasztói szokás felmérésével pedig olyan állításokat fogalmaztam meg, amelyek segíthetnek a kereskedelmi pálinkák népszerűségének.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | lepárlás folyamata, pálinka készítése, pálinkafogyasztási szokások, pálinkaház bemutatása, pálinkaipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 09:55 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |