Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata

Molnár Péter (2021) Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Vendéglátóipari_szakmai_képzések_fejlődésének_és_reformjának_vizsgálata.pdf] PDF
Vendéglátóipari_szakmai_képzések_fejlődésének_és_reformjának_vizsgálata.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom a vendéglátás képzéseivel foglalkozik (szakács, pincér, cukrász). Az első részében bemutattam a jelenlegi szakképzési rendszert, milyen változások történtek, ez előzőhöz képest. Röviden leírtam az általam választott képzések jellemzőit, tantárgyait, képzési és kimeneteli követlményeit, lehetséges részszakképesítéseket, továbbtanulási lehetőségeket.  A program tantervek és kimeneti követelmények összehasonlítását végeztem el 3 időintervallumban, leírtam milyen változások történtek. Tartalmaz egy szakmai interjút is, amiben több vendéglátós szakoktatót kérdeztem meg  a képzésekkel kapcsolatban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógia Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Benkei-Kovács Balázs
Belső
egyetemi adjunktus; Pedagógia Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: átalakulás, felnőttoktatás, iskolarendszerű szakképzés, szakképzés, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 09:54
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet