Molnár Péter (2021) Vendéglátóipari szakmai képzések fejlődésének és reformjának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Vendéglátóipari_szakmai_képzések_fejlődésének_és_reformjának_vizsgálata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom a vendéglátás képzéseivel foglalkozik (szakács, pincér, cukrász). Az első részében bemutattam a jelenlegi szakképzési rendszert, milyen változások történtek, ez előzőhöz képest. Röviden leírtam az általam választott képzések jellemzőit, tantárgyait, képzési és kimeneteli követlményeit, lehetséges részszakképesítéseket, továbbtanulási lehetőségeket. A program tantervek és kimeneti követelmények összehasonlítását végeztem el 3 időintervallumban, leírtam milyen változások történtek. Tartalmaz egy szakmai interjút is, amiben több vendéglátós szakoktatót kérdeztem meg a képzésekkel kapcsolatban.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógia Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | átalakulás, felnőttoktatás, iskolarendszerű szakképzés, szakképzés, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 09:54 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |