A party service szolgáltatások összehasonlítása, valamint a koronavírus hatása a catering cégekre

Fűrész Tímea Mónika (2021) A party service szolgáltatások összehasonlítása, valamint a koronavírus hatása a catering cégekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fűrész_Tímea_szakdolgozat.pdf] PDF
Fűrész_Tímea_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatomban azt vizsgáltam, hogy milyen különbségek és hasonlóságok vannak két party service cég szolgáltatásai között. A kutatásom során a Budapest Party Service, valamint a Corvina Party Service cégek szolgáltatásait vizsgáltam , és hasonlítottam össze a cégek vezetőivel folytatott interjúk során kapott információk alapján. Kitértem továbbá a koronavírus ezen cégekre gyakorolt hatására is . Ezen kívül igyekeztem feltérképezni egy kérdőív segítségével a megrendelők preferenciáját, és javaslatait a party service cégek szolgáltatásaival kapcsolatosan. Dolgozatom fő célja az volt, hogy fény derüljön a közkedvelt és a party service cégek sikerét okozó szolgáltatásokra, valamint, hogy képet kapjunk arról, hogy egy ilyen járványidőszakban, hogyan alakult helyzetük.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: összehasonlítás, rendezvények, rendezvényszervezés, szolgáltatások, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 09:54
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet