Fűrész Tímea Mónika (2021) A party service szolgáltatások összehasonlítása, valamint a koronavírus hatása a catering cégekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fűrész_Tímea_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatomban azt vizsgáltam, hogy milyen különbségek és hasonlóságok vannak két party service cég szolgáltatásai között. A kutatásom során a Budapest Party Service, valamint a Corvina Party Service cégek szolgáltatásait vizsgáltam , és hasonlítottam össze a cégek vezetőivel folytatott interjúk során kapott információk alapján. Kitértem továbbá a koronavírus ezen cégekre gyakorolt hatására is . Ezen kívül igyekeztem feltérképezni egy kérdőív segítségével a megrendelők preferenciáját, és javaslatait a party service cégek szolgáltatásaival kapcsolatosan. Dolgozatom fő célja az volt, hogy fény derüljön a közkedvelt és a party service cégek sikerét okozó szolgáltatásokra, valamint, hogy képet kapjunk arról, hogy egy ilyen járványidőszakban, hogyan alakult helyzetük.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | összehasonlítás, rendezvények, rendezvényszervezés, szolgáltatások, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Ápr. 02. 09:54 |
Utolsó módosítás: | 2022. Ápr. 02. 09:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |