A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában

Kindlik Bianka (2021) A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kindlik_Bianka_Szakdolgozat.pdf] PDF
Kindlik_Bianka_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom a magyaros ételek megjelenéséről szól, az átlagos magyar éttermek kínálatában. Megismerhetjük a magyar gasztronómiát, a magyar konyhát, hagyományos ételeinket és étkezési szokásainkat. Emellett a magyar lakosság étterembe járási szokásait és a magyaros és nemzetközi ételek fogyasztásairól is többet megtudhatunk. Továbbá bemutatásra kerül az általam választott éttermek étlapja, magyaros ételkínálata, marketingtevékenysége és jövőbeli tervei is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Tóth Gábor
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étel, étkezés, étterem, kínálat, magyaros
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Ápr. 02. 09:54
Utolsó módosítás: 2022. Ápr. 02. 09:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet