A Forno Kft., valamint a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységeinek elemző bemutatása Jász-Nagykun- Szolnok megyében A szolnoki Pizza Sprint, a Pronto Pizzéria és a Pezzo gyorsétterem kapcsán

Berta Laura Rita (2021) A Forno Kft., valamint a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységeinek elemző bemutatása Jász-Nagykun- Szolnok megyében A szolnoki Pizza Sprint, a Pronto Pizzéria és a Pezzo gyorsétterem kapcsán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Berta Laura Rita (H65NIU) projektmunka-márkaépítés.pdf] PDF
Berta Laura Rita (H65NIU) projektmunka-márkaépítés.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám témája és így a kutatásom alapja a Forno Kft. és a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységei. Rövid elméleti áttekintés után (alapok, porter és steep elemzés) pár szóban ismertetem a két céget, a továbbiakban pedig a vizsgált három étterem (szolnoki Pizza Sprint, Pronto Pizzéria és Pezzo gyorsétterem) márkaépítési startégiáját ismertetem és elemzem. Az elemzés legvégén, az összegzés mellett pár javaslatot is lejegyeztem, valamint a saját piackutatásom eredményével is alátámasztom a fentieket.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kovács András
Belső
egyetemi docens; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: márka, márkaépítés, piackutatás, stratégia, szolgáltatás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:20
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet