Berta Laura Rita (2021) A Forno Kft., valamint a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységeinek elemző bemutatása Jász-Nagykun- Szolnok megyében A szolnoki Pizza Sprint, a Pronto Pizzéria és a Pezzo gyorsétterem kapcsán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Berta Laura Rita (H65NIU) projektmunka-márkaépítés.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám témája és így a kutatásom alapja a Forno Kft. és a Pastaline Kft. márkaépítéssel kapcsolatos tevékenységei. Rövid elméleti áttekintés után (alapok, porter és steep elemzés) pár szóban ismertetem a két céget, a továbbiakban pedig a vizsgált három étterem (szolnoki Pizza Sprint, Pronto Pizzéria és Pezzo gyorsétterem) márkaépítési startégiáját ismertetem és elemzem. Az elemzés legvégén, az összegzés mellett pár javaslatot is lejegyeztem, valamint a saját piackutatásom eredményével is alátámasztom a fentieket.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | márka, márkaépítés, piackutatás, stratégia, szolgáltatás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 22. 08:20 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 22. 08:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |