Gyalogh Laura Gabriella (2021) A járványhelyzet ételrendelési szokásokra gyakorolt hatásának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
GyaloghLaura(BZPD5F)-Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Ebben a kutatásban megvizsgáltam, hogy a koronavírus járványhelyzetben, hogyan változtak az ételrendelési szokások. Először megvizsgáltam a Magyarországi és világszintű vendéglátás helyzetét a vírus előtt majd közben. Nagy részben kitértem arra, hogy milyen módokon és mértékben változtak a vendéglátás számára ezek az idők, milyen minőségben változott a fogyasztói viselkedés majd, hogy menyire alkalmazkodott az online térhez. Kitértem még arra, hogy milyen predikciók vannak arra, hogy a jövő vendéglátása az ételrendeléssel, hogyan alakul.Kutatásomat kérdőívvel végeztem, melyben felmértek, hogy a mindennapi ember milyen ételrendelési szokásokkal rendelkezett a pandémia előtt, alatt és milyen várakozásokkal áll a jövő felé.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, adatfeldolgozás, adatfelvétel, átalakulás, ételrendelés, koronavírus-járvány (COVID-19), vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 22. 08:20 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 22. 08:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |