A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre

Major Natália (2021) A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)

[thumbnail of Major-Natália-FENPPF-Projektmunka-2021.pdf] PDF
Major-Natália-FENPPF-Projektmunka-2021.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (863kB)

Abstract

A projektmunkám alapkövét a Rozmaring étteremben töltött időm adja. A ház fő tevékenysége rendezvények lebonyolítása helyi és környezeti adottságainak köszönhetően, ezek mellett természetesen éttermi (a’la carte) értékesítés is zajlik, viszont alacsonyabb százalékban. Az étteremmel való ismeretségem egészen régre nyúlik vissza, egészen gyermekkoromra, amikor a testvérem kezdte ugyan itt a pályafutását. Már akkor elvarázsolt engem, és akkor éreztem, hogy egyszer én is itt fogok dolgozni, így ez be is teljesült. A szakdolgozatomban azt fogom bemutatni, hogy hogyan épülnek fel, miként zajlanak le, és mi a jelentőségük az éttermünkben a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényeknek.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: esküvő, ételek, étterem, italok, rendezvények
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Archive User
Date Deposited: 2022. Mar. 22. 08:19
Last Modified: 2022. Mar. 22. 08:19

Actions (login required)

View Item View Item