A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre

Major Natália (2021) A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Major-Natália-FENPPF-Projektmunka-2021.pdf] PDF
Major-Natália-FENPPF-Projektmunka-2021.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (863kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkám alapkövét a Rozmaring étteremben töltött időm adja. A ház fő tevékenysége rendezvények lebonyolítása helyi és környezeti adottságainak köszönhetően, ezek mellett természetesen éttermi (a’la carte) értékesítés is zajlik, viszont alacsonyabb százalékban. Az étteremmel való ismeretségem egészen régre nyúlik vissza, egészen gyermekkoromra, amikor a testvérem kezdte ugyan itt a pályafutását. Már akkor elvarázsolt engem, és akkor éreztem, hogy egyszer én is itt fogok dolgozni, így ez be is teljesült. A szakdolgozatomban azt fogom bemutatni, hogy hogyan épülnek fel, miként zajlanak le, és mi a jelentőségük az éttermünkben a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényeknek.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: esküvő, ételek, étterem, italok, rendezvények
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:19
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet