Major Natália (2021) A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre. Faculty of Commerce, Catering and Tourism. (Unpublished)
![]() |
PDF
Major-Natália-FENPPF-Projektmunka-2021.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (863kB) |
Abstract
A projektmunkám alapkövét a Rozmaring étteremben töltött időm adja. A ház fő tevékenysége rendezvények lebonyolítása helyi és környezeti adottságainak köszönhetően, ezek mellett természetesen éttermi (a’la carte) értékesítés is zajlik, viszont alacsonyabb százalékban. Az étteremmel való ismeretségem egészen régre nyúlik vissza, egészen gyermekkoromra, amikor a testvérem kezdte ugyan itt a pályafutását. Már akkor elvarázsolt engem, és akkor éreztem, hogy egyszer én is itt fogok dolgozni, így ez be is teljesült. A szakdolgozatomban azt fogom bemutatni, hogy hogyan épülnek fel, miként zajlanak le, és mi a jelentőségük az éttermünkben a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényeknek.
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | esküvő, ételek, étterem, italok, rendezvények |
SWORD Depositor: | Archive User |
Depositing User: | Archive User |
Date Deposited: | 2022. Mar. 22. 08:19 |
Last Modified: | 2022. Mar. 22. 08:19 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |