Major Natália (2021) A Rozmaring étterem tevékenységének elemző bemutatása, különös tekintettel a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Major-Natália-FENPPF-Projektmunka-2021.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (863kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkám alapkövét a Rozmaring étteremben töltött időm adja. A ház fő tevékenysége rendezvények lebonyolítása helyi és környezeti adottságainak köszönhetően, ezek mellett természetesen éttermi (a’la carte) értékesítés is zajlik, viszont alacsonyabb százalékban. Az étteremmel való ismeretségem egészen régre nyúlik vissza, egészen gyermekkoromra, amikor a testvérem kezdte ugyan itt a pályafutását. Már akkor elvarázsolt engem, és akkor éreztem, hogy egyszer én is itt fogok dolgozni, így ez be is teljesült. A szakdolgozatomban azt fogom bemutatni, hogy hogyan épülnek fel, miként zajlanak le, és mi a jelentőségük az éttermünkben a különféle alkalmakból lebonyolított rendezvényeknek.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | esküvő, ételek, étterem, italok, rendezvények |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 22. 08:19 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 22. 08:19 |
Actions (login required)
Tétel nézet |