A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése

Horváth Gréta (2021) A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of projektmunka 07.pdf] PDF
projektmunka 07.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (782kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom a Kis Cápa vendéglátó egység elemzéséről szólt. Első körben leírom, hogy miért is választottam pont ezt a témát, illetve a gyakorlati helyemet. A továbbiakban elmesélem azt is, hogy milyen problémafelvetéseim voltak, illetve, hogy mi is lenne a célom az elemzésemmel. Következőként a szakirodalmi áttekintésben kifejtek néhány  fogalmat, ami a projektmunkám alatt felmerültek. Ezenfelül ugyanebben a részben elemzem még egy étlap és itallap kialakítását is. Ezt követően a Kis Cápa étlapját elemzem részletesen, majd pedig az itallapját. Kiérek, hogyan készítettük a büfé étlapját, valamint, hogy milyen ételek/italok megtalálhatóak. Majd a kutatásom módszereiről írok, ahol elmondom milyen adatokat gyűjtöttem, illetve, hogy hogyan gyűjtöttem és ezután következtetéseket vonok le belőlük. Végezetül pedig az összefoglalásban írok arról, hogy milyen volt számomra ott dolgozni ezt az időt.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: árukészlet, Balaton, gasztronómia, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:19
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet