Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása

Tőkei Bence (2021) Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Tőkei Bence Projektmunka KÉSZ.pdf] PDF
Tőkei Bence Projektmunka KÉSZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (816kB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatom témája a vendéglátás fő folyamatai volt, ebből adódóan erről kaphat információt aki elolvassa. Az én esetemben egy étteremben töltöttem le a gyakorlati időmet és az itt tapasztalt és végbemenő eseményekről írtam. Ennek az öt fő folyamatát részleteztem amik az árubeszerzés, raktározás,termelés, értékesítés és a szolgáltatások a vendéglátásban. Az ezekhez tartózó mellékfolyamatokról is írtam. A szakmai irodalmi áttekintésben arról írtam, hogy ez általánosságban hogyan zajlik, a kutatási részben pedig azt, hogyan megy mindez végbe az Al Rabló étteremben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étkeztetés, étterem, szolgáltatás, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:18
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:18

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet