Pham Thu Trang (2021) An investigate on restaurant intervention to promote healthy food choices: The case of Khan Asian Food & Bar. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
THESIS FINAL_PHAM THU TRANG.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A healthy diet plays an essential role in preventing numerous diseases and improving overall health. The purpose of this paper is to present various individual and environmental factors that impact customers' healthy menu choices when dining out and indicate different strategies and plans to promote healthful food selection in a restaurant. Specifically, this dissertation focuses on visible and invisible promotion approaches of Khan Asian food and Bar restaurant. Data was collected from a questionnaire of 149 participants and an in-depth interview with Khan restaurant owner. An online survey revealed the respondents' eating behaviour and healthy food preferences. At the same time, the interview result purposed detail restaurant intervention to encourage customers in purchasing healthy food items. For example, create a better ambience, provide a healthier cooking method or modify the preparation procedure.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Asian restaurants, cooking methods, dietary, healthy eating, healthy food choices |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 22. 08:17 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 22. 08:17 |
Actions (login required)
Tétel nézet |