Esküvőszervezés a fenntarthatóság jegyében

Patus Patricia Éva (2021) Esküvőszervezés a fenntarthatóság jegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Patus Patricia Éva_BN74PZ.pdf] PDF
Szakdolgozat_Patus Patricia Éva_BN74PZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom fő témája a zöld esküvők. Egy olyan esküvői tematika amiben a fenntartható gondolkodásmód és szociálisérzékenység kerül előtérbe. Kutatásom során olyan kérdésre kerestem leginkább a választ, hogy a párok, hogyan vélekednek a zöld esküvők tematikájáról, tesznek-e valamit nemcsak a nagy napjukon hanem mindennapjaikban azért, hogy megóvják a környezetet. Emellett hogyan érintette őket a covid-19 világjárvány és hogyan viszonyulnak egy esküvőszervező segítségéhez. Célom az volt, hogy megismerjem a válaszadók hozzáállását és azt, hogy nyitottak-e a fenntarthatóság felé?!

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Szeidl Klaudia
Belső
egyetemi tanársegéd; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: esküvő, esküvői tematikák, esküvőszervezés, fenntarthatóság, rendezvény, Zöld esküvő
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:17
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet