Tóth Bianka Klaudia (2021) Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámban röviden betekintést nyerhetünk e világ történeti hátterébe, arra, hogy hova és meddig nyúlik ez vissza, mikortól beszélhetünk rendezvényekről. Szó esik az eseményfajtákról is, tekintve, hogy több féle módon csoportosíthatjuk őket. De talán még inkább megértjük e világ rejtelmeit, ha megnézünk egy teljes lebonyolítási folyamatot, kezdve a rendezvény alapgondolatának megfogalmazásától, a helyszínen, az egyéb technikai és műszaki feltételeken, meghívókon, szükséges dokumentumokon, menü- és italsorokon, munkakörökön keresztül, az utómunkálatokig, e felsorolást pedig még folytathatnánk bátran tovább. A teljes lebonyolítási folyamatot a Haris Park egy rendszeres üzleti rendezvényével szeretném a későbbiekben szemléltetni.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | catering, Haris Park, lebonyolítás, rendezvény, rendezvényszervezés, üzleti |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 22. 08:16 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 22. 08:16 |
Actions (login required)
Tétel nézet |