Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva

Tóth Bianka Klaudia (2021) Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva.pdf] PDF
Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban röviden betekintést nyerhetünk e világ történeti hátterébe, arra, hogy hova és meddig nyúlik ez vissza, mikortól beszélhetünk rendezvényekről. Szó esik az eseményfajtákról is, tekintve, hogy több féle módon csoportosíthatjuk őket. De talán még inkább megértjük e világ rejtelmeit, ha megnézünk egy teljes lebonyolítási folyamatot, kezdve a rendezvény alapgondolatának megfogalmazásától, a helyszínen, az egyéb technikai és műszaki feltételeken, meghívókon, szükséges dokumentumokon, menü- és italsorokon, munkakörökön keresztül, az utómunkálatokig, e felsorolást pedig még folytathatnánk bátran tovább. A teljes lebonyolítási folyamatot a Haris Park egy rendszeres üzleti rendezvényével szeretném a későbbiekben szemléltetni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: catering, Haris Park, lebonyolítás, rendezvény, rendezvényszervezés, üzleti
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:16
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:16

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet