A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás

Sajner Enikő (2021) A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Sajner Enikő projektmunka 2021.pdf] PDF
Sajner Enikő projektmunka 2021.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (421kB)

Absztrakt (kivonat)

A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás tevékenységének bemutatása melynek kutatási módszerei a megfigyelés, valamint mély interjú. Tapasztalat és szakirodalom által alátámasztott állítások, valamint levont következtetés által az utolsó fejezetben részletes összefoglalóval.  Egyetemi éveim alatt megszerzett tudás kamatoztatására és ennek átadására törekedtem. Áruforgalmi fő és mellékfolyamatokon át a vendéglátás minden rétegét igyekeztem érinteni.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étterem, kis- és középvállalkozások, tevékenység, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:15
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:15

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet