Sajner Enikő (2021) A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Sajner Enikő projektmunka 2021.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (421kB) |
Absztrakt (kivonat)
A Tortuga Étterem, mint vendéglátó vállalkozás tevékenységének bemutatása melynek kutatási módszerei a megfigyelés, valamint mély interjú. Tapasztalat és szakirodalom által alátámasztott állítások, valamint levont következtetés által az utolsó fejezetben részletes összefoglalóval. Egyetemi éveim alatt megszerzett tudás kamatoztatására és ennek átadására törekedtem. Áruforgalmi fő és mellékfolyamatokon át a vendéglátás minden rétegét igyekeztem érinteni.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, kis- és középvállalkozások, tevékenység, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 22. 08:15 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 22. 08:15 |
Actions (login required)
Tétel nézet |