A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben

Szabó Daniella (2021) A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Szabó Daniella - Projektmunka.pdf] PDF
Szabó Daniella - Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Betekintést nyerhetnek az Avantgard Food & Breakfast étterem különböző szolgáltatásaiba. Bemutatásra kerül a dolgozatomban az étterem kiváló ételei és különböző italai, természetesen a borai is. Mély interjú során sikerült megtudnom, hogy mi az étterem erőssége, gyengesége, illetve, hogy milyen lehetőségeik és kockázataik vannak. Mindezek mellett betekintést nyerhetnék még Magyarország borvidékeibe, tanulmányozhatják hazánk különböző borait, illetve tanulmányozni tudják, hogy az adott ételhez melyik bor illik a legjobban.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: bor, borászat, borvidék, gasztronómia, harmónia
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 22. 08:14
Utolsó módosítás: 2022. Már. 22. 08:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet