Szabó Daniella (2021) A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Szabó Daniella - Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Absztrakt (kivonat)
Betekintést nyerhetnek az Avantgard Food & Breakfast étterem különböző szolgáltatásaiba. Bemutatásra kerül a dolgozatomban az étterem kiváló ételei és különböző italai, természetesen a borai is. Mély interjú során sikerült megtudnom, hogy mi az étterem erőssége, gyengesége, illetve, hogy milyen lehetőségeik és kockázataik vannak. Mindezek mellett betekintést nyerhetnék még Magyarország borvidékeibe, tanulmányozhatják hazánk különböző borait, illetve tanulmányozni tudják, hogy az adott ételhez melyik bor illik a legjobban.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borászat, borvidék, gasztronómia, harmónia |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 22. 08:14 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 22. 08:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |