Green-protein Kft. üzleti modellváltásának előkészítése a koronavírus hatására

Cseh Barnabás (2021) Green-protein Kft. üzleti modellváltásának előkészítése a koronavírus hatására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Cseh Barnabás_w78ijg GM Távoktatás.pdf] PDF
Szakdolgozat_Cseh Barnabás_w78ijg GM Távoktatás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of BA_O_Cseh_Barnabás.pdf] PDF
BA_O_Cseh_Barnabás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (719kB)

Absztrakt (kivonat)

Ebben a dolgozatban a saját vállalkozásomat, a Green Protein Kft. mutattam be, amelyet harmadik generációs sütőipari vállalkozóként vettem át. A vállalkozás nagyon büszke a tradícióira, ezért hagyományos ízvilágot idéz meg, amelyet hagyományos eljárásokkal állít elő, de a rövidesen szükségessé váló üzleti modell váltásra hamarabb szükség lett a koronavírus miatt, mint ahogy azt tervezhettem volna. Egy ideje azt tapasztalatom, hogy a vállalat célcsoportja szűk, vásárlóereje csökken, és egy új vásárlói piacot már nem elégítene ki az aktuális termékkínálat. A dolgozatomban egy hét éve dédelgetett álmom, a panko morzsa üzleti modellváltásának előkészületeit szeretném bemutatni. A szakdolgozat során két kutatást végeztem, megkérdezéses kutatást és egy interjút.  Az eredmények rendkívül tanulságosak melyeket fel fogunk használni a való életben is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Menedzsment Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Gazdálkodási és menedzsment (BA) Táv

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kiskereskedelem, koronavírus-járvány (COVID-19), model canvas, sütőipar, üzleti modellek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 11. 08:46
Utolsó módosítás: 2022. Már. 11. 08:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet