Cseh Barnabás (2021) Green-protein Kft. üzleti modellváltásának előkészítése a koronavírus hatására. Pénzügyi és Számviteli Kar.
PDF
Szakdolgozat_Cseh Barnabás_w78ijg GM Távoktatás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
BA_O_Cseh_Barnabás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (719kB) |
Absztrakt (kivonat)
Ebben a dolgozatban a saját vállalkozásomat, a Green Protein Kft. mutattam be, amelyet harmadik generációs sütőipari vállalkozóként vettem át. A vállalkozás nagyon büszke a tradícióira, ezért hagyományos ízvilágot idéz meg, amelyet hagyományos eljárásokkal állít elő, de a rövidesen szükségessé váló üzleti modell váltásra hamarabb szükség lett a koronavírus miatt, mint ahogy azt tervezhettem volna. Egy ideje azt tapasztalatom, hogy a vállalat célcsoportja szűk, vásárlóereje csökken, és egy új vásárlói piacot már nem elégítene ki az aktuális termékkínálat. A dolgozatomban egy hét éve dédelgetett álmom, a panko morzsa üzleti modellváltásának előkészületeit szeretném bemutatni. A szakdolgozat során két kutatást végeztem, megkérdezéses kutatást és egy interjút. Az eredmények rendkívül tanulságosak melyeket fel fogunk használni a való életben is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Menedzsment Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Gazdálkodási és menedzsment (BA) Táv
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kiskereskedelem, koronavírus-járvány (COVID-19), model canvas, sütőipar, üzleti modellek |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2022. Már. 11. 08:46 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 11. 08:46 |
Actions (login required)
Tétel nézet |