A gasztroblogok szerepe a marketingkommunikációban

Ádám Vanda (2021) A gasztroblogok szerepe a marketingkommunikációban. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of ÁdámVandaSzakdolgozat.pdf] PDF
ÁdámVandaSzakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom a gasztroblogok szerepét vizsgálja a marketingkommunikációban. Szekunder kutatásom során a WOM és eWOM, tehát a hagyományos és elektronikus szájreklámot vizsgálom, ezek fogalmát, fajtáit és csoportosítását fejtem ki. A továbbiakban kitérek még az influenszer marketing sajátosságaira és jellemzőire, valamint ezen keresztül a gasztrobloggerek marketingkommunikációs tevékenységeire. Itt kifejtem a hirdetési formákat és trendeket is. Ezután a primer kutatás eredményeit ismertetem, melyeket a gasztrobloggerek és a fogyasztók szemszögéből is megvizsgáltam.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Harsányi Dávid
Belső
főiskolai docens; Marketing Tanszék; KKK
Szignárovits Zsuzsa
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gasztroblog, gasztronómia, influenszer, közösségi média, szájreklám, szponzoráció
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2022. Már. 08. 09:06
Utolsó módosítás: 2022. Már. 08. 09:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet