A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban

Schilling Helga Diána (2021) A diabetikus, gluténmentes és laktózmentes sütemények választékának és fogyasztói szokásainak vizsgálata a hazai cukrászatokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Schilling_Helga_Diána_KVIK.pdf] PDF
Schilling_Helga_Diána_KVIK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: TDK dolgozat
Kulcsszavak: civilizációs betegségek, cukorbetegség, cukrászat, életmód, fogyasztói igények, fogyasztói szokások, gluténérzékenység, laktózintolerancia, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Dec. 20. 13:26
Utolsó módosítás: 2021. Dec. 20. 13:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet