Gurmai Gyula (2021) Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
|
PDF
Gurmai_Gyula_KVIK.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | TDK dolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | alternatív élelmiszer, ételallergia, ételintolerancia, fenntarthatóság, rendezvény |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Dec. 20. 11:40 |
| Utolsó módosítás: | 2021. Dec. 20. 11:40 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

