Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján

Gurmai Gyula (2021) Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Gurmai_Gyula_KVIK.pdf] PDF
Gurmai_Gyula_KVIK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: TDK dolgozat
Kulcsszavak: alternatív élelmiszer, ételallergia, ételintolerancia, fenntarthatóság, rendezvény
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Dec. 20. 11:40
Utolsó módosítás: 2021. Dec. 20. 11:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet