Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban

Gábora-Tompa Ráhel (2021) Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Gábora-Tompa_Ráhel_KVIK.pdf] PDF
Gábora-Tompa_Ráhel_KVIK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (743kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Lugasi Andrea
Belső
főiskolai tanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: TDK dolgozat
Kulcsszavak: étterem, fogyasztói szokás, táplálkozás, vegán, vegetáriánus
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Dec. 20. 11:35
Utolsó módosítás: 2021. Dec. 20. 11:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet