Gábora-Tompa Ráhel (2021) Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
|
PDF
Gábora-Tompa_Ráhel_KVIK.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (743kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | TDK dolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | étterem, fogyasztói szokás, táplálkozás, vegán, vegetáriánus |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Dec. 20. 11:35 |
| Utolsó módosítás: | 2021. Dec. 20. 11:35 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

