Gábora-Tompa Ráhel (2021) Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Gábora-Tompa_Ráhel_KVIK.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (743kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | TDK dolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, fogyasztói szokás, táplálkozás, vegán, vegetáriánus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Dec. 20. 11:35 |
Utolsó módosítás: | 2021. Dec. 20. 11:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |