A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban

Fekszi Emese (2021) A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Fekszi_Emese_KVIK.pdf] PDF
Fekszi_Emese_KVIK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Szakoktató

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: TDK dolgozat
Kulcsszavak: élelmiszer, gasztronómia, gasztrotörténet, helyi termék, művészetek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Dec. 20. 11:33
Utolsó módosítás: 2021. Dec. 20. 11:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet