Papp Dorottya (2021) A fogyasztói magatartás megváltozása a pandémia időszakában. Külkereskedelmi Kar.
PDF
A fogyasztói magatartás megváltozása a pandémia időszakában_EAV2AH.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A jelenlegi pandémiás helyzet minden szolgáltatási forma működését a járványügyi helyzetnek megfelelően folyamatosan változtatja. Az éttermek mindennapi életét, az ételkiszolgálás formáját a mindenkori kormányrendelet határozza meg. A futárkodást a világjárvány okozta helyzetben ismertem meg. Nem tudom, hogy milyen lehetett a szabad mozgást biztosító időszakban az élet ebben a munkakörben. Úgy gondolom én pont azt az időszakot éltem meg, amikor az emberek számára szükségessé vált ez a vásárlási forma (nem csak az éttermi rendelésekre gondolok). Ha úgy hozza az élet, és ezt fogom végezni a továbbiakban is, azt remélem, hogy az emberek rendelési kedve nem fog csökkenni az éttermek kinyitása után sem.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Marketing Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | elemzés, ételkiszállítás, fogyasztói magatartás, futár, gyorsétterem, KFC, pandémia |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 23. 10:58 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 23. 10:58 |
Actions (login required)
Tétel nézet |