Coach szerepek kezdeti narratívái business területen - tudatos felkészülés a coach szerepre -

Körei László (2021) Coach szerepek kezdeti narratívái business területen - tudatos felkészülés a coach szerepre -. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat PDF.pdf] PDF
Szakdolgozat PDF.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2026. Június 03..

Download (808kB)
[thumbnail of Körei László_Titkosítási kérelem.pdf] PDF
Körei László_Titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (71kB)
[thumbnail of SZTK_TO_Körei László.pdf] PDF
SZTK_TO_Körei László.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2026. Június 03..

Download (413kB)

Absztrakt (kivonat)

Coach szerepek kezdeti narratívái business területen -Tudatos felkészülés a coach szerepre - szakdolgozat címe   Körei László   business coach szakirányú továbbképzési szak (esti tagozat)     Szakdolgozati munkámban arra vállalkoztam, hogy a coach szerepek kezdeti narratíváinak kérdéseit elemezzem. A téma komplex megközelítése kapcsán a releváns hazai és nemzetközi szakirodalmi apparátus elemeit adaptálva igyekszem írásomat explicitté tenni. Témám címe kijelöli a fő irányt, alcíme pedig a tartalmi rész gyakorlati szegmenseire irányítja a fókuszt. A business környezetben való megjelenés lehetőségeit is igyekszem értelmezni; munkám alcímének felvetését, vagyis a coach szerepre történő tudatos felkészülést az elméleti struktúrák tisztázása után a gyakorlati és önreflektív blokk tartami elemeinek interpretációjában részletezem.   Szakdolgozatom struktúrája öt nagy részben teljesedik ki. A bevezető, témafelvető részt egy markáns elméleti blokk követi, amelyben a coaching és a coach viszonyában lehetséges megközelítéseket fejtek ki. A harmadik fejezet deklarált módon gyakorlati megközelítésű, melyben két esettanulmány keretében valós ügyfélcoaching-folyamat kerül feldolgozásra és elemzésre. A negyedik részben a coach önreflexióját és önértékelésének szegmenseit elemzem, melyet az ötödik, záró és összegző fejezet követ, amely szintetizálja is elvégzett munkámat, s szakmai kitekintést, a téma további produktivitásának lehetséges új irányait ismerteti. Szakdolgozatom megírásának fő célja látni és láttatni mindazt a komplex jelenségvilágot, amely nagyban meghatározza, befolyásolja és fejleszti is a coach szerepek kezdeti kialakulását.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Menedzsment Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Business Coach

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Pauwlik Zsuzsa Orsika
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Dr. Szászvári Karina Ágnes
Belső
egyetemi docens; Menedzsment Tanszék; PSZK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bu, business to business, coaching, érzelmi intelligencia, érzelmi-coaching, szerepkeresés
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 10:14
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 10:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet