Kéninger Zoltán (2021) Magyar élelmiszer-kereskedelmi KKV-k emberi erőforrás gyakorlatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.
PDF
Kéninger_Zoltán_POM56U_VF_2021.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Kéninger_Zoltán_POM56U_VF_2021_összefoglalás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (348kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a magyar élelmiszer-kereskedelemben működő kis- és középvállalkozások emberi erőforrás gyakorlatait vizsgáltam. Kutatásomban több kis- és középvállalkozás tulajdonosát kérdeztem meg arról, hogy milyen munkavállalói készségeket tart fontosnak egy eladónál, valamint a gyakorlatban hogyan zajlik a toborzás és kiválasztás folyamata náluk. Harmadik fő témakör a vonzó munkahely létrehozása volt. A három témakör vizsgálatával a dolgozatom célja az, hogy a sokszor már közhelyként emlegetett erőforrás korlátok ellenére egy KKV szektorban működő szervezet hogyan tudja elérni, illetve megtartani a számára megfelelő minőségű munkát produkáló emberi erőforrásait.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Menedzsment Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | emberi erőforrás - munkaerő, élelmiszer-kereskedelem, készség(ek), kis- és középvállalkozás - KKV, munkaerő toborzás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 10:12 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 10:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |