Magyar élelmiszer-kereskedelmi KKV-k emberi erőforrás gyakorlatai

Kéninger Zoltán (2021) Magyar élelmiszer-kereskedelmi KKV-k emberi erőforrás gyakorlatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of Kéninger_Zoltán_POM56U_VF_2021.pdf] PDF
Kéninger_Zoltán_POM56U_VF_2021.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Kéninger_Zoltán_POM56U_VF_2021_összefoglalás.pdf] PDF
Kéninger_Zoltán_POM56U_VF_2021_összefoglalás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (348kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban a magyar élelmiszer-kereskedelemben működő kis- és középvállalkozások emberi erőforrás gyakorlatait vizsgáltam. Kutatásomban több kis- és középvállalkozás tulajdonosát kérdeztem meg arról, hogy milyen munkavállalói készségeket tart fontosnak egy eladónál, valamint a gyakorlatban hogyan zajlik a toborzás és kiválasztás folyamata náluk. Harmadik fő témakör a vonzó munkahely létrehozása volt. A három témakör vizsgálatával a dolgozatom célja az, hogy a sokszor már közhelyként emlegetett erőforrás korlátok ellenére egy KKV szektorban működő szervezet hogyan tudja elérni, illetve megtartani a számára megfelelő minőségű munkát produkáló emberi erőforrásait.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Menedzsment Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vállalkozásfejlesztés

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: emberi erőforrás - munkaerő, élelmiszer-kereskedelem, készség(ek), kis- és középvállalkozás - KKV, munkaerő toborzás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 10:12
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 10:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet