Csizmadia Szilvia (2015) Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Csizmadia Szilvia_TDK.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Magyar cím
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
Angol cím
Popularity of glutenfree and lactosefree meals in the United States and Hungary
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | TDK dolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | 2015 TDK, Glutén és laktóz, 2015 étkezési trend |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 09. 09:34 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 14:07 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/3731 |
Actions (login required)
Tétel nézet |