Hagyományos és különleges fagylaltok kedveltségének vizsgálata napjainkban.

Király Dominika (2021) Hagyományos és különleges fagylaltok kedveltségének vizsgálata napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kiraly_Dominika_HLACI4_szakdolgozat.pdf] PDF
Kiraly_Dominika_HLACI4_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom fő témája az új trendek vizsgálata a fagylaltozásban. Bővebben megismerhetjük, honnan ered ez a hideg édesség, mik az új és legnépszerűbb fagylaltízek és melyek azok amik sosem mennek ki a divatból. A kutatásomból pedig megtudható, az átlag fagylaltfogyasztó milyen gyakran eszik ebből a hűs finomságból, valamint az is, hogy milyen extrém fagylaltokat ismernek, vagy ha nem ismernek, szívesen kóstolnának-e meg ilyen különlegességeket. De nem csak a különleges ízeket ismerheti meg az olvasó, hanem különböző országok innovatív fagylaltkülönlegességeit is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
egyetemi tanársegéd; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszervizsgálat, Fagylalt, fagylaltpiac, fagylalttörténelem, piackutatás, trendek
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:42
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet