Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése

Fodor Balázs (2021) Hotel Veritas KFT. Budapest itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fodor Balázs - Projektmunka.pdf] PDF
Fodor Balázs - Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (736kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban első körben a Magyarországon fellelhető különböző borokról, borkultúráról, bortrendekről adtam egy rövid általános jellegű összefoglalást. Ezután főként a Tokaji borvidék részletesebb bemutatását tűztem ki célul hiszen ezt tartom hazánk legfontosabb borvidékének. Ezután a szakmai gyakorlati helyemet mutattam be. Ezek után kérdőívemből leszűrt válaszok alapján készítettem egy beszámolót melynek egyik fő célja az volt, hogy megtudjam mennyire fontos az emberek számára a minőség és az ár összefüggése. Ezután az összefoglalásban adtam egy összegzést amelyben röviden összefoglaltam a projektmunkám témáját és eredményét.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: borászat, földrajzi adottságok, szőlőtermesztés, Tokaj, trend
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:27
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet