Kuti Zsófia (2021) Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Kuti_Zsófia_CTZ7UH.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (796kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban az egészséges táplálkozást mutatom be a hazai szállodák körében. Az egészséges táplálkozás napjainkban egyre fontosabbá válik, mégsem szentelünk elegendő figyelmet neki. A turizmusban nagy szerepet töltenek be a szállodák, ebből adódóan nagy felelősséggel rendelkeznek. Szakdolgozatomban a vendégek egészéges étkezés iránti igényeit kutatom a szállodában tartózkodásuk ideje alatt, valamint, hogy mit tesznek a hazai szállodák a vendégek egészségéért, egészséges táplálkozásukért. Mindezek mellett kitérek a leggyakoribb intoleranciákra/betegségekre, melyek speciális étrendet igényelnek, illetve, hogy a hazai szállodák mennyire alkalmazkodnak ezen speciális igényekhez.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | egészség, szálloda, táplálkozás, turizmus, utazás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:27 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:27 |
Actions (login required)
Tétel nézet |