Pribus Lilla Ildikó (2021) Sörkultúra, sörtörténet Magyarországon – Kézműves sörök növekedése a piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pribus Lilla JJSVEW.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (927kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a sörfőzés történetét mutatom be egészen a kezdetektől fogva, a történelmen átívelve napjainkig. Leírást adok ezen kívül a gyári sörfőzés menetéről is. Dolgozatom különös figyelmet fordít a kisüzemekre, így interjúk és kérdőív segítségével a magyarországi kisüzemek helyzetét vázolom, illetve azok fogyasztóinak ízlését vizsgálom. Kitérek a legkedveltebb sörtípusokra, a legismertebb kisüzemekre és vizsgálom ezek nemek közti megoszlását is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kisüzemek, Magyarország, sör, söripar, sörtermelés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |