Pribus Lilla Ildikó (2021) Sörkultúra, sörtörténet Magyarországon – Kézműves sörök növekedése a piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Pribus Lilla JJSVEW.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (927kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban a sörfőzés történetét mutatom be egészen a kezdetektől fogva, a történelmen átívelve napjainkig. Leírást adok ezen kívül a gyári sörfőzés menetéről is. Dolgozatom különös figyelmet fordít a kisüzemekre, így interjúk és kérdőív segítségével a magyarországi kisüzemek helyzetét vázolom, illetve azok fogyasztóinak ízlését vizsgálom. Kitérek a legkedveltebb sörtípusokra, a legismertebb kisüzemekre és vizsgálom ezek nemek közti megoszlását is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | kisüzemek, Magyarország, sör, söripar, sörtermelés |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
| Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

