Gasztronómiai kínálat (bajai halászlé) szerepe Baja város turizmusában

Friedrich Barbara (2021) Gasztronómiai kínálat (bajai halászlé) szerepe Baja város turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Friedrich.Barbara_T3HDZ2_gkszbvt.pdf] PDF
Friedrich.Barbara_T3HDZ2_gkszbvt.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (690kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatom középpontjában a bajai halászlé áll, mint gasztronómiai kínálat szerepe Baja város turizmusában. Kutatási kérdéseimre a szakirodalom áttekintésével, interjúk és kérdőív által nyert információk segítségével válaszoltam meg. Vizsgálatom során arra kerestem a választ, milyen szereppel bír a bajai halászlé jelenleg, illetve milyen szerep adható még neki. Megvizsgáltam a hozzá tartozó gasztronómiai és kulturális fesztivált és annak hatását a város életére.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Karsai Árpád
Belső
Mestertanár; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Baja, gasztronómia, halászlé, kínálat, turizmus
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2021. Szep. 22. 09:26
Utolsó módosítás: 2021. Szep. 22. 09:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet