Friedrich Barbara (2021) Gasztronómiai kínálat (bajai halászlé) szerepe Baja város turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Friedrich.Barbara_T3HDZ2_gkszbvt.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (690kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatom középpontjában a bajai halászlé áll, mint gasztronómiai kínálat szerepe Baja város turizmusában. Kutatási kérdéseimre a szakirodalom áttekintésével, interjúk és kérdőív által nyert információk segítségével válaszoltam meg. Vizsgálatom során arra kerestem a választ, milyen szereppel bír a bajai halászlé jelenleg, illetve milyen szerep adható még neki. Megvizsgáltam a hozzá tartozó gasztronómiai és kulturális fesztivált és annak hatását a város életére.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Baja, gasztronómia, halászlé, kínálat, turizmus |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
Utolsó módosítás: | 2021. Szep. 22. 09:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |